Pogosta vprašanja

Splošno

 • question_answerZakaj je pohištvo iz Metal designa tako posebno?

  Kombinacija tehnologije in obrti: Vsi kovinski izdelka so izdelani s sodobno tehnologijo, ki zagotavlja zanesljivo in konstantno kakovost, vendar ima veliko naših izdelkov tudi obrtniške dodatke in obloge, kot so: sfere, mize s kaljenim steklom, ročno izdelani okraski in nenazadnje dodana patina. Klasični slog našega pohištva bo ustvaril toplino, razkošje in eleganco v vašem domu.

  Kakovostna znamka: Naše pohištvo je trajno kot njegov slog. Izdelki so v celoti izdelani v Evropi. Izdelujemo jih v majhnem številu v naprednem proizvodnem obratu in tako zagotavljamo trajnost in trdnost.

  Vaš osebni dotik: Vsak izdelek iz naše proizvodnje se izdela po naročilu, kar pomeni, da lahko vsak izdelek, ki ga naročate prilagodimo vašim željam. Izbirate lahko med različnimi barvami, dodatki, velikostmi ipd. Naša želja je, da vam zagotovimo del pohištva, ki bo imel vašo osebno noto in vam bo zagotovo všeč.

 • question_answerAli so vaši izdelki na zalogi?

  Za večino naših izdelkov imamo dele že izdelane in jih dokončamo v skladu z vašim naročilom - podobno kot avto. Naš cilj je, da vase standardne izdelke dostavimo v 3 - 4 tednih. Za izdelke, ki niso v skladu s standardi lahko traja nekoliko dlje, vendar vedno v dogovorjenem času.

 • question_answerLahko narošim pohištvo iz Metal designa v drugačni barvi kot so razpoložljive možnosti na spletni strani?

  Cene in izbira barv naših izdelkov se nanaša na tiste, ki so najbolj priljubljene. Vendar vam lahko, po vaši želji izdelek naredimo v katerikoli barvi iz barvne lestvice RAL. Kontaktirajte nas za ponudbo!


 • question_answerKako lahko naročim izdelke iz Metal designa?

  Najlažje naročite naše izdelke preko obrazca za povpraševanje na naši spletni strani. Če vam je ljubše, ali imate posebne želje za prilagajanje vaših izdelkov nas lahko pokličete na +386 (0)5  364 3660 ali nam pišite na info@metaldesign.si.


 • question_answerImajo izdelki Metal designa garancijo?

  Vsi naši izdelki so zasnovani in izdelani iz kovine in imajo garancijo na strukturo. Oglejte si izdelke in pojasnila glede materialov, Izdelki imajo od 3 do 5 let garancije.


 • question_answerKaj pa montaža?

  Naši izdelki so enostavni za sestavit. Ob izdelku boste prejeli v kompletu vsa orodja, skupaj s slovenskimi navodili, kako izdelek sestavite.


 • question_answerImam kakšne koristi kot obstoječa stranka vašega podjetja?

  Seveda. Kot naša obstoječa stranka, ste si s prvim nakupom zagotovili 5% popust za vse nadaljnje nakupe pri nas.


 • question_answerZanimam se za vaš izdelek. Kdaj vas lahko pokličem?

  Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 7:00 do 15:00 na telefonski ötevilki +386 (0)5 364 3660. Lahko pa nam pišete na elektronsko pošto info@metaldesign.si.


 • question_answerSe vaši izdelki dobijo tudi na drugih prodajnih mestih in trgovinah?

  Smo proizvodno podjetje, ki svoje izdelke trži in prodaja samo neposredno.

O našem vrtnem pohištvu

 • question_answerSe lahko pohištvo pusti zunaj na dežju?

  Seveda! Izdelki Metal designa so varni pred rjo in prašno barvani s poliestrsko barvo. To naredi naše izdelke primerne za zunanjo uporabo v vseh letnih časih. Barva je trdna in vzdržljiva v vsakem vremenu in odporna na udarce.


 • question_answerKakšne prednosti imajo izdelki iz polnih materialov pred izdelki iz cevi?

  Postopek varjenja poteka pri visokih temperaturah, kar lahko deformira stene cevi, ki s tem postanejo tanjše, mehkejše in celo šibkejše. Pri uporabi izdelka lahko pride do upogibanja v bližini varjenih delov. To upogibanje lahko poškoduje material z nevidnimi razpokami in rjastimi pikami, ki lahko nastanejo v nekaj letih. Izdelki iz polnih materialov so trdnejši in odporni proti tem težavam. Vendar imajo izdelki iz cevi (kolekcija Oliver in Retro) prednost, saj se jih lažje premika. V kolekciji Oliver in Retro smo združili  prednost obeh tehnologij, saj smo izdelke naredili iz nerjavnih kovin. Če pa živite v vetrnem območju, si morda želite težje izdelke iz polnega materiala, kot so izdelki iz kolekcij Castrum in Pariz.


 • question_answerLahko pohištvo poškoduje tla?

  V nogah stolov so vgrajene poliuretanske ploščice, ki preprečujejo poškodbe tal. Metal design ploščice tudi ne puščajo črnih madežev kot navadna plastika.


 • question_answerZakaj se mize Metal designa ne majejo?

  V vsaki nogi mize se pod lepo oblikovano tačko skriva sistem regulirnega vijaka, ki omogoča nastavljanje vižine mize. Mizo tako enostavno zravnamo tudi na neravnih tleh. Ne skrbite, ne bo vam je potrebno podstavljati s papirji in drugimi zasilnimi rešitvami. Lahko ste prepričani, da se vam kava ne bo polila.


 • question_answerKako morate skrbeti za vašo garnituro?

  Vrtna garnitura Metal design je narejena zato, da skrbi za vaše udobje. Odgovor na vprašanje je torej, da poleg brisanja prahu pravzaprav ne potrebuje vzdrževanja. Usedite se in uživajte na prostem.


Vse o naših posteljah

 • question_answerLahko dobim posteljo večih dimenzij?

  Zakaj pa ne. Izdelujemo postelje dolžine od 190 do 210 cm in širine 90, 140, 160, 180 in 200 cm. Če imate še kakšno posebno željo glede dimenzij vam lahko naredimo tudi posteljo po meri.

 • question_answerAli je posteljo težko sestaviti?

  Montaža postelje je enostavna. Vsaki postelji priložimo navodila za montažo in vse orodje. Potrebno je le slediti navodilom in privijačiti stranski stranici ter sredinsko oporo na vzglavno in vznožno stranico.

 • question_answerKakšen posteljni pod lahko vstavim v to posteljo?

  Postelja je narejena tako, da lahko vanjo vstavimo vse vrste posteljnega poda (letvasti pod, kovinsko mrežo). Če bi radi imeli vodno posteljo z našim posteljnim okvirom, vam lahko posteljo popravimo, da se bo prilagodila izbranemu vodnemu jedru.

 • question_answerKako se kovinska postelja prilagaja drugemu pohištvu v spalnici?

  V podjetju izdelujemo kovinske postelje klasičnih in modernih oblik, ki se prilagajajo vašemu pohištvu in življenjskemu stilu. Poleg tega vam poleg osnovnih barv (antracit in bele) posteljo pobarvamo tudi v barvo po vaši izbiri. Za bolj unikaten ali starinski videz lahko na osnovno barvo nanesemo tudi različne patine (zlato, srebrno, bronasto, zeleno).

 • question_answerAli postelja škripa?

  Postelje Metal design ne škripajo, ker so narejene tako, da jih pri montaži sestavimo v trdno, kompaktno in tiho posteljo. Kako nam je to uspelo? Vzglavna in vznožna stranica postelje imata ob straneh posebna profila, kamor vložimo stranski stranici in ju fiksiramo s tremi vijaki na vsaki strani. Naše postelje so večne.


 • question_answerLahko postelja poškoduje tla?

  Ne skrbite tudi na to smo pomislili. Postelja ima na nogah zaščitne čepe iz plastike tako, da kovina ne pride v stik s podlago. Posteljo lahko brez skrbi postavite na vse vrste tal.