Zgodovina

danes

V lanskem letu smo kupili zemljišče in začeli gradnjo novih proizvodnih prostorov, kjer imamo danes kar 3600 m2 uporabne površine.

2013

Med letom 2013 in 2016 smo proizvodnjo nadgradili s CNC obdelovalnim centrom, CNC stružnico z gnanimi orodji z avtomatsko podajalno napravo, novim viličarjem, avtomatsko žago ter CNC krivilnim strojem za cevi. Pridobili smo ceterfikat ISO-9001 in nadaljujemo z vlaganjem v izobraževanje kadra, razvoj procesov ter v razvoj računalniško vodene proizvodnje.

2012

Leta 2012 smo kupili laser za razrez pločevine. Kasneje smo temu dodali še CNC stroj za krivljenje pločevine. Do leta 2016 se je podjetje usmerilo v iskanje poslov v novih perspektivnih industrijskih sektorjih kot so zelena tehnologija, kmetijski sektor in strojegradni sektor. Število naročnikov serijskih kovinskih izdelkov se je povečalo posledično smo zmanjšali asortiman lastnih izdelkov in pohištva.

2011

Ljudje se radi na lastne oči prepričamo, kakšni so izdelki, ki jih kupujemo, zato smo v naših prostorih odprli razstavni salon in izdelke razstavljali tudi v večih prodajalnah po Sloveniji.

Široko dvorišče smo pokrili in s tem pridobili skladiščni prostor in si olajšali  natovarjanje v primeru slabega vremena.

2008

Serijska proizvodnja se je uspešno nadaljevala in dogradili smo proizvode prostore.

Začeli smo razvijati svojo lastno blagovno znamko kovinskega pohištva Metal design, ki ga še danes prodajamo neposredno. Ponudbo konstantno nadgrajujemo in razširjamo trg tudi v sosednje države.1995

Slovenski trg je postal premajhen, zato smo začeli z manjšimi izvozi. 1995 smo sklenili prvo pomembno večjo pogodbo z nemškim podjetjem, ki  razvija in izdeluje vrhunsko orodje in opremo za gradbeništvo. To poslovno sodelovanje nas je naučilo kako organizirati učinkovito proizvodnjo za manjše in srednje serije. 1998 smo kupili prvi varilni robota in ga prilagodili potrebam naše proizvodnje. V letu 2004 smo začeli sodelovati s švicarskim podjetjem iz kmetijskega sektorja in še danes nadaljujemo z B2B proizvodnjo.

1990

Leta 1990 je podjetje začelo kot opremljevalec kovinske opreme za bare, restavracije, kazinoje in šole na slovenskem tržišču. Bili smo tudi dobavitelj po meri narejene opreme in pohištva.