Vrhunsko kovinsko pohištvo

Brezčasna eleganca vrtnega pohištva Metal design

Ne glede na to ali vam je ljubša romantična klasika s pridihom toskanskega sloga ali bolj sodoben dizajn, boste pri nas dobili mizo, stol ali zofo za vaš vrt.

Doživite razkošje elegantno oblikovanega, trajnega in udobnega vrtnega pohištva.


Na voljo so naše kolekcije Castrum, Oliver, Pariz in Klasik.Metal design -  pohištvo neposredno od proizvajalca

 

Vam je ljubša brezčasna klasična eleganca ali želite sodoben videz? Dobra vrtna garnitura veliko pripomore k izgledu vašega vrta.Elegantno, trpežno in udobno. Metal design ponuja primerno garnituro za vaš vrt, teraso ali zimski vrt.

 

Sproščen toskanski slog naših kovinskih vrtnih garnitur, ki je hkrati eleganten in praktičen, je kot nalašč za uživanje zajtrka na balkonu v toplem sončnem jutru. Stoli s pridihom mediterana so tudi ergonomsko oblikovani in presenečeni boste, kako udobno lahko sedite!

 

Kovinsko vrtno pohištvo najvišje kakovosti

Z nakupom kakovostnega kovinskega pohištva ste lahko prepričani, da boste na njem porabili veliko vašega prostega časa in časa z družino. Služilo vam bo veliko let.

Vse naše vrtno pohištvo je izdelano iz jekla in zaščiteno pred rjavenjem:

  •   Vroče cinkanje (Castrum in Klasik kolekciji, vsi paviljoni, pergole ter vrtne strukture): 7 let garancije.

  •  Cink primer in barvanje (Pariz in Oliver kolekciji): 2 leti garancije. 

 

Končni izgled izdelka da prašno nanesena barva, ki je na površino zapečena pri visoki temperaturi. Tako zaščiteni vrtni stoli in mize so kos vsem vremenskim vplivom in z leti ohranijo svoj prvotni videz.

 

Za brezskrbno uporabo brez vzdrževanja je poleg zaščite pred rjavenjem pomembna tudi zaščita vaših tal. Noge miz in stolov so zaščitene s poliuretanskimi ploščicami ali čepi iz trde plastike, ki ščitijo vse vrste tal. Graniture lahko uporabljate v notranjih prostorih in zunaj, saj čepi ščitijo tudi vrtno garnituro pred grobimi zunanjimi površinami. 

 

V našem podjetju za proizvodnjo izdelkov uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, a nekateri detajli, ki so narejeni ročno. Združitev moderne tehnologije s tradicijo da izdelku edinstven pečat in 'dušo'.  

 

Naše pohištvo je izdelano v majhnih serijah, proizvodnja je v Sloveniji. Ker smo prilagodljivi, lahko na vsak naš izdelek dodate svoj edinstven dotik z izbiro svoje barvne kombinacije.

 

V Metal designu vam ponujamo kvalitetne sete kovinskih vrtnih miz in stolov, ki so kos vsem vremenskim razmeram, bolj kot katere koli kovinske garniture na trgu. Vaš vrt bo z njimi videti prečudovito.


 

 Preberite mnenja naših strank...

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x