Vodenje kvalitete

VODENJE KVALITETE

 

Kontrola kvalitete se izvaja od izbora dobaviteljev in vhoda materiala, preko vsake faze proizvodnega procesa do končne kontrole izdelka pred pakiranjem.

 

Vsaka faza proizvodnega procesa je hkrati tudi kontrola za prejšnjo fazo. Izvajamo vizualne, merilne in po potrebi tudi kemične kontrole ter teste. Vsak izdelek na koncu pregleda vodja pakiranja in vsako embalažo podpiše vodja proizvodnje.

 

Ta sistem tudi stalno izboljšujemo in kontroliramo. Pravkar načrtujemo prehod papirnatih delovnih nalogov v elektronsko obliko, kar bo proces kontrole še olajšalo. V vsakem trenutku bo možno videti, v kateri fazi je posamezen izdelek, koliko jih je bilo narejenih in omogočalo hitro reakcijo, če gre kaj narobe.

 


Pomembno je tudi usposabljanje zaposlenih. Trenutno izvajamo proces ISO 9001, poleg tega pa imamo tudi redna letna usposabljanja za zaposlene glede proizvodnega procesa in kontrole kvalitete, ki jih pri nas izvajajo zunanje strokovne institucije. 

 

Vrhunski izdelek je odvisen tudi od vrhunskega orodja. Vzdržujemo tehnološko napredno in ekološko trajnostno proizvodnjo. K temu pripomore vrhunski strojni park najnovejših hibridnih tehnologij (na primer, hibridna preša Amada 130 HD, laser z EKO-cut rezanjem, itd), tako kot tudi skrbna izbira in nakup ostale tehnološke opreme, vse do čistilnih naprav. Izvajamo stalen in dokumentiran nadzor vseh strojev in sistemov.

 

Podjetje izvaja 8D sistem za reševanje in odpravljanje reklamacij. Na vsako reklamacijo odgovorimo v največ enem delovnem dnevu. Naša primarna skrb je potreba kupca, da čimprej dobi nadomestni izdelek. Nato vsako napako analiziramo in implementiramo ustrezne ukrepe, da se v procesu ne pojavi več.

 

Skrbimo za popolno obdelavo naročil. Vsaka povratna informacija naših kupcev se dokumentira. Že 28 let se trudimo za stalno izboljšanje kakovosti.

 

Preizkusite nas.Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x