Serijska proizvodnja

SERIJSKA PROIZVODNJA

Po izdelavi vzorca, dogovorjenih prilagoditvah in potrditvi, pripravimo izdelek za serijsko proizvodnjo. To vključuje izdelavo programov za vse stroje v procesu, potrebna orodja ter šablone za varilne robote.

 

Pomembna je tudi izbira dobaviteljev materiala, ter kooperantov za nekatere dele procesa. Če je potrebno preizkusimo nove dobavitelje, vsekakor pa za kvaliteto vsakega končnega izdelka stoji Metal design.

 

 

Serijska proizvodnja je lahko malo serijska (šablone za robote izdelamo že za serije od 10 kosov naprej) kot tudi do serij več tisoč kosov letno.

 

Ker imamo najsodobnejše stroje, lahko izdelamo tudi kompleksne varjene konstrukcije, razne zahtevne kose iz pločevine ali stružene kose. Pri vseh procesih je v vsakem primeru kvaliteta zanesljiva in konstantna.

 

Vsako serijo stalno spremljamo kvaliteto, čas izdelave in stroške. Pri tem optimiziramo tako procese ter predlagamo tehnične izboljšave v izvedbi samega izdelka po dogovoru z naročnikom.

 

Specializirani smo za manjše in srednje serije (od 5 do 10.000 kosov na leto), zato je naša proizvodnja orientirana v hitrost in fleksibilnost, tako da se vsak izdelek lahko pri naslednji seriji tudi prilagodi.

 

Cilj v serijski proizvodnji je maksimalna, zanesljiva in ponovljiva kvaliteta z nizkimi proizvodnimi stroški glede na naročeno količino ter hitra dobava.

 

Z uporabo računalniško podprte in mikroplanirane proizvodnje zagotavljamo stalno optimizacijo procesa, maksimalno fleksibilnost, stroškovno učinkovitost in hitro dobavo.

 

Uredimo tudi montažo, pakiranje in označevanje po vaših potrebah ter vso logistiko do vašega skladišča.

 

 

Imamo 28 let izkušenj in preko 20 let izkušenj kot dobavitelji za Nemčijo. Več let redno dobavljamo serije tudi v Švico, Avstrijo, Veliko Britanijo in Izrael.

 

Prepričajte se tudi vi! 

 

Pošljite nam povpraševanje na info@metaldesign.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x