Prednostna storitev

PREDNOSTNA STORITEV

 

Naši proizvodni procesi so fleksibilni in učinkoviti, vendar zahtevajo planiranje, pripravljalna dela in so deloma odvisni od trenutne obremenitve proizvodnje. Standardni proizvodni čas za zahtevne izdelke serijske proizvodnje je 30 dni (za izdelke iz pločevine 2-3 tedne). V času visoke sezone (od aprila do julija) pa je lahko kakšen teden več.

 

Na zahtevo naših kupcev zato ponujamo tudi Prednostno proizvodno storitev (Fast Track Service) za nujne primere ali izredne projekte. Ta storitev je podprta s popoldansko, po potrebi tudi nočno izmeno in izrabo strojnega parka, ki tako omogoča večjo prožnost in hitrejšo storitev.

 

Fast track service omogoča proizvodni čas 2-3 tedne za zahtevnejše in varjene izdelke, ter 3-7 dni za storitev laserskega razreza in krivljenja pločevine. Točen proizvodni čas je odvisen od zahtevnosti izdelka in naročila ter dodatne obdelave - cinkanje, itd).
(v nekaterih primerih v visoki sezoni ne moremo zagotoviti prednostne storitve.)

 

Za prednostno storitev je doplačilo k standardni ceni izdelka po dogovoru oziroma po posebni ponudbi.

 

S tem poslovnim modelom lahko strankam ponudimo do 60% hitrejšo proizvodno storitev in tako zagotovimo pravočasno podporo njihovim nujnim ali izrednim projektom.

 

Naš namen je, da strankam ponudimo prvovrstno storitev tako v kvaliteti kot tudi v ostalih vidikih B2B in just-in-time sodelovanja.

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x