Izdelava prototipov

IZDELAVA PROTOTIPOV

 

Direktna izdelava po vaših CAD risbah, popravki in izdelava strokovnih načrtov po vaših skicah ali skupen razvoj optimiziranih prototipov – v vsakem primeru vam bo Metal design nudil strokovno in inovativno storitev.

 

Redno razvijamo nove izdelke in prototipe v sodelovanju z našimi strankami. Ker sami izdelamo tudi orodja, programe in šablone, lahko ponudimo zelo hiter in fleksibilen razvoj prototipa.

 

Izdelujemo tudi opremo po naročilih za hotele, restavracije, hostle, šole, univerze in druge. Sodelovali smo na številnih projektih z oblikovalci in arhitekti. Z veseljem bomo tudi z vami ali vašim arhitektom.

 

Nudimo lahko razvoj prototipov iz jekla, nerjavečega jekla, termičnih jekel in aluminija. Na strojih lahko izvedemo simulacije izvedljivosti posameznega procesa.

 

Ker so vsi procesi na enem mestu, lahko stroškovno učinkovito izpeljemo celoten projekt od razreza do obdelave površine, prašnega barvanja in montaže.

 

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x