Vrhunsko kovinsko pohištvo

Slovenis Store

 


Razkošno kovinsko pohištvo za dom in vrt


Že od  leta 1990 smo sinonim za brezčasno, udobno in trajno kovinsko pohištvo narejeno iz najkakovostnejših materialov. 

 

Ustvarite občutek razkošja v vašem domu z lepim in kvalitetnim kovinskim pohištvom. Pri nas izdelujemo vrtne in jedilniške stole in mize ter očarljive kovinske postelje. 

 

Izdelke proizvajamo v majhnih serijah, vsak kos je trden in stabilen ter bo enako lep tudi po dolgih letih uporabe. Če iščete nekaj posebnega in trajnega za vaš dom je Metal design pravi naslov.

Za vsak kupljen kos imate garancijo. Trudimo se, da so naše stranke zadovoljne in brez skrbi.

 

 Kovinsko pohištvo: eleganca, kakovost in trajnost


V Metal designu smo strokovnjaki za lepo izdelane kose kovinskega vrtnega pohištva, posteljnih okvirjev, stojal za rože, dnevnih mizic, regalov, pergol in paviljonov ter drugih kakovostnih dodatkov za dom.

 

Kovina je material, ki ga lahko uporabimo za izdelavo vsega, od kovinskega vrtnega pohištva, unikatnih jedilnih miz, kovinskih posteljnih okvirjev do vrtnih paviljonov in podobnih konstrukcij. Za izdelavo pohištva so kovino uporabljali že Grki in Rimljani. Odlikuje jo vzdržljivost, robustnost ter neverjetno enostavno vzdrževanje in uporaba.

 

Pohištvo proizvajamo sami in prodajamo ga zgolj neposredno. Smo prilagodljivi in prisluhnemo željam vsakega posameznika. Podporo kupcem nudimo tudi po nakupu, tako da so naši kupci zadovoljni in se vračajo.

 

Vsi naši izdelki iz kovanega železa so v celoti narejeni v Sloveniji. Uporabljena je najnaprednejša tehnologija in lahko za vsak kos kovinskega pohištva, ki smo ga proizvedli, zagotovimo, da je izdelan v skladu z najvišjimi standardi.

 

Kovinsko vrtno pohištvo

 

Naš prodajni program ponuja tako klasične kot bolj moderne oblike. Izbirate lahko sodobno oblikovano mizo s stekleno mizno ploščo ali zelo rustikalno, s kovanim obročem. Prepričani smo, da boste pri nas našli ustrezen izdelek, ki bo v vrtu pričaral sproščeno vzdušje.

Imate velik in prostoren vrt, teraso za zabave ali iščete nekaj za polepšati vaš zimski vrt ... Imamo garnituro, ki vam bo ustrezala!

  

Kovinske postelje

 

Iščete osupljiv sodoben videz ali čudovito klasično eleganco? Naši kovinski posteljni okvirji prinašajo nekaj posebnega v vsako spalnico.

 

Na voljo so modeli primerni za sodobno oblikovano notranjost in tisti, ki doplonjujejo klasično opremljen prostor. Nekateri okvirji so dovolj vsestranski, da so primerni v vsakem okolju. Z dodatkom patine (zlata, zelena, srebrna, bakrena) bo vaša postelja dobila unikaten starinski izgled.

 

Vsak od kovinskih posteljnih okvirjev v naši obsežni ponudbi je izdelan tako, da ponudi miren, tih in udoben spanec. Uporabljamo tri vijake na vsaki stranici našega okvirja (večina postelj na trgu ima le dva), ki zagotavljajo tesen oprijem in miren spanec tudi po letih uporabe. Več tehničnih podrobnosti o naših posteljnih okvirjih preberite tukaj.

 

Dodajte svojemu domu pridih razkošja s kovinskim pohištvom iz Metal designa, strokovnjakov na področju kovinskega pohištva.

 

Postelje All 8 Items

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x