Vrhunsko kovinsko pohištvo

Mnenja strank

" Preproste stvari, kot so gume na nogah stolov, da se izognemo praskam, so naredile veliko zelo zadovoljnih strank." (Peter Liphook)

 

 

"Postelja Trea izgleda čudovito. Cena je zelo ugodna, krati pa ohranja visoko kakovost. Zagotovo bom še kdaj kupovala v tem podjetju!" (Gospa Sweeney, Golborne)

 

 

"Želeli smo se vam zahvaliti za novo posteljo za našo hči! Povsem je zadovoljna z njo. Hvala še enkrat." (Bryn in Michelle, Spennymoor)

 

 

''Všeč mi je design vaših izdelkov in ni primerljiv z nobenim od drugih kar jih poznam, seveda pa mislim tukaj tudi na kvaliteto. Vaš izdelek z veseljem postaviš na vidno mesto, vsak ima stil in zame tudi dušo. Najlepša hvala. Mnogo naročil še naprej in dobrih izdelkov vam in vsem v Metal designu želi Tanja.'' (Tanja Lazar, Žiri)''Že več kot štiri leta spim na kovinski postelji Klasik, Metal Design, in z njo sem izredno zadovoljna. Pred tremi leti sem se selila in posteljo sem vzela s seboj. Kljub selitvi in ponovni montaži je postelja se vedno kot nova. Na njej se lepo spi, je trdna in lično izdelana. Toplo priporočam!'' (Nataša Turel, Ljubljana)"Navdušen sem nad končnim izgledom in ročnim nanosom patine." (Eric Haddenham) ''Priznam, že nekaj let spim na postelji, ki sva jo z ženo kupila v Metal Designu. Posteljo je seveda izbrala žena. Kovinska postelja, ki krasi najino spalnico, dobro izgleda, še vedno je ista, kot je bila prvi dan. Je tudi trpežna, včasih se v spalnico pretihotapita sinova in na postelji izvajata vse vrste svojih ‘ninja’ akrobacij. Aja, še nekaj, tudi na balkonu imava 4 visoke barske stole, prav tako kupljene v Metal Designu. Sedenje na njih je čudovito, kaj šele razgled, ki ga zagotavljajo.'' (Aleš Lisac, Ljubljana)


 

" ... Je odlično ter visoke kakovosti ... videti je fantastično , zelo italijansko"  ... (Peter , Liphook)


 

"Vau , kakšna postelja ! Stvar, ki tehta celo tono in je zelo močna !" (Bilal, Preston)


Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x