Vizija

 

VIZIJA PODJETJA

 

Naša vizija je postati eno vodilnih proizvodnih podjetij v Evropi za tehnološko zahtevne kovinske izdelke, s partnerji v naprednih industrijskih sektorjih kot so čiste energije, kmetijsko-obdelovalni sektor, medicinske in letalske industrije. Ostati želimo vodilni proizvajalec kovinskega pohištva v Sloveniji. 

 

Zagotavljamo inovativne in ekonomične tehnično-proizvodne rešitve tehnološko zahtevnih kovinskih komponent. Aktivno sodelujemo pri razvoju in izboljšavah izdelkov, ter podpiramo partnerje v njihovem lastnem razvoju ter uspešnosti. Smo fleksibilni, točni in se držimo dogovorov. 

 

Vizija je trajnostni razvoj podjetja. Metal Design vlaga v izobraževanje ljudi, razvoj procesov, računalniško podprto proizvodnjo, ter v nove proizvodne tehnologije. Motiviranost, usmerjenost v rešitve, nadpovprečna energičnost in agilnost zaposlenih v podjetju Metal Design je podprta z dinamično in mednarodno kulturo podjetja ter faktorjem uspeha podjetja pri nagrajevanju zaposlenih.

 

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x