Razvoj podjetja

1995 2014

RAZVOJ PODJETJA

2013 - danes
Zadnje pridobitve v podjetju so CNC obdelovalni center DOOSAN DNM400, CNC stružnica z gnanimi orodji DOOSAN LYNK 220LM z avtomatsko podajalno napravo,viličar STILL RX2018, avtomatska žaga IMET 400/60 AFI-NC ter CNC krivilni stroj Macri Serie 45. Pridobili smo ceterfikat ISO-9001 in nadaljujemo z vlaganjem v izobraževanje kadra, razvoj procesov ter v razvoj računalniško vodene proizvodnje. 

2012 - 2013

S pridobitvijo dveh novih strojev (laserja za razrez in preše) se je podjetje usmerilo v iskanje poslov v novih perspektivnih industrijskih sektorjih kot so zelena tehnologija, bojlerji, peči in kamini na palete ter kmetijski sektor. Število naročnikov serijskih kovinskih izdelkov se je povečalo posledično smo zmanjšali asortiman llastnih izdelkov in pohištva.

2009 - 2011
Ljudje se radi na lastne oči prepričamo, kakšni so izdelki, ki jih kupujemo. Naše artikle smo razstavljali v večih prodajalnah po Sloveniji: v Lesnini v Novi Gorici in v Kopru, Vrtnariji Škocjan v Kopru in trgovini Slovenijales Bivanje v Ljubljani. 
V letu 2009 smo uvedli tudi novo linijo proizvodov, ki so bolj enostavnih oblik, cenovno ugodnejši, a še vedno kvalitetni. 
 

2002 - 2008
Začeli smo razvijati svojo lastno blagovno znamko kovinskega pohištva Metal design. Povpraševanje na trgu še vedno raste in sedaj prodajamo naše pohištvo neposredno končnim kupcem. Konstantno nadgrajujemo svojo ponudbo izdelkov in razširjamo trg tudi v sosednje države. 
Nadaljujemo tudi z B2B proizvodnjo.  V letu 2004 smo začeli sodelovati s švicarskim podjetjem iz kmetijskega sektorja.
 

1995 - 2002
Slovenski trg je postal premajhen, zato smo začeli z manjšimi izvozi. 1995 smo sklenili prvo pomembno večjo pogodbo z nemškim podjetjem, ki razvija in izdeluje vrhunsko orodje in opremo za gradbeništvo. To poslovno sodelovanje nas je naučilo kako organizirati učinkovito proizvodnjo za manjše in srednje serije. 1998 smo kupili prvi varilni robota in ga prilagodili potrebam naše proizvodnje. Danes imamo že tri.

 

1990 - 1995
Podjetje je začelo kot opremljevalec kovinske opreme za bare, restavracije, kazinoje in šole na slovenskem tržišču. Bili smo tudi dobavitelj po meri narejene opreme in pohištva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x