Podjetje METAL DESIGN d.o.o. Ajdovščina


Metal design – sinonim za vrhunsko proizvodnjo, zanesljivo kvaliteto in varno poslovanje


Podjetje METAL DESIGN d.o.o. Ajdovščina je družinsko podjetje. Ustanovitelj in lastnik je Pavel Curk, sedaj pa je v upravi podjetja že druga generacija.

 

Imamo 28-letne izkušnje v oblikovanju in proizvodnji zahtevnih kovinskih izdelkov. Metal design izvozi več kot 80% svoje proizvodnje v Nemčijo, Švico, Avstrijo, Italijo, Izrael in Veliko Britanijo, nekaj najzahtevnejših trgov v Evropi.

 

Smo mednarodni partner za izdelavo mehanskih delov, varjenih delov, pohištva ter izdelkov iz pločevine.

 

Ponujamo načrtovanje, razvoj, optimizacijo in serijsko proizvodnjo tehnološko zahtevnih kovinskih izdelkov. Poleg kakovosti pazimo tudi na stroškovno učinkovitost.  Z leti izkušenj smo razvili fleksibilen proizvodni proces, ki strankam ponuja celoten proces od razvoja prototipa do vpeljave izdelka v serijsko proizvodnjo na enem mestu. 

 

Podjetje posluje z bonitetno oceno A++ (po www.bonitete.si).  Uvrstili smo se tudi med 1,7% podjetij v Sloveniji, ki imajo AAA oceno odličnosti po bonitetni hiši Bisnode.

 

B2B proizvodnja:

Vrhunska tehnološko napredna proizvodnja je specializirana za manjše in srednje velike serije (od 50 do 10.000 kosov letno). Vključuje laserski razrez, hibridno prešo za prepogibanje pločevine, CNC stružnico, tri varilne robote ter vrsto drugih strojev, ki so potrebni za to vrsto proizvodnje.

 

Najpomembnejši pa je visoko usposobljen kader, ki v najkrajšem možnem času razvije nove proizvode in proizvodne procese.

 

Proizvodnja je fleksibilna, da se lahko prilagodimo potrebam in željam vsakega kupca. Naše prednosti so hiter razvoj novih izdelkov, "just-in-time" dostava ter zanesljiva in konstantna kvaliteta.

 

Vse izdelke proizvedemo sami. Vsak izdelek združuje precizno tehnologijo in tradicionalno mojstrstvo. Uporabljamo samo kakovostno jeklo in nerjaveče jeklo. Z znanjem in izkušnjami lahko vedno zagotovimo vrhunski izdelek.


Z nami boste pridobili zanesljivega, izkušenega dobavitelja kovinskih izdelkov z učinkovito sodobno proizvodno linijo in najnovejšo tehnologijo. Visoko usposobljeno osebje, ki vključuje več inženirjev, je sposobno, da vam pomaga pri razvoju izdelkov in inovaciji, iskanju tehničnih rešitev ter razvoju prototipov v manj kot 6 tednih.

 

Z našimi B2B kupci gradimo dolgoročna partnerstva in se trudimo biti njihovi najboljši dobavitelji. To nam uspeva predvsem zaradi strogega nadzora kakovosti izdelkov in hitrih odzivnih časov. Za vaše izdelke s težo do 60kg in dimenzije do 2 m3 vam lahko ponudimo zanesljive in stroškovno ugodne rešitve za vaše podjetje.

 

Proizvedemo lahko od 50 do 10.000 kosov letno, kar pa seveda prilagajamo glede na želje in naročila stranke iz meseca v mesec. Poleg tega nas odlikujejo tudi kratki dostavni roki (od 2 tedna), kar omogoča prilagajanje vaši trenutni prodaji in nihanju na trgu. 

 

Če iščete kakovostne ter cenovno ugodne kovinske izdelke je podjetje Metal design d.o.o. prava rešitev za vas. Izkoristite celovito, zanesljivo in stroškovno ugodno proizvodnjo za  vaše kovinske dele vključno z montažo.

 

Proizvodnja kovinskega pohištva:

V Metal designu smo strokovnjaki za lepo izdelane kose kovinskega vrtnega pohištva, paviljonov ter kovinskih postelj. Verjamemo, da si vaš dom zasluži elegantno in udobno pohištvo, ki bo tudi trajno.

 

Blagovna znamka pohištva Metal design je sinonim za brezčasno, elegantno in trajno kovinsko pohištvo narejeno iz najkakovostnejših materialov. Kovina je material, ki so ga izdelavo pohištva so jo uporabljali že Grki in Rimljani. Odlikuje jo vzdržljivost, robustnost ter neverjetno enostavno vzdrževanje in uporaba.  

 

Vsak kos je izdelan po naročilu v proizvodnji v Ajdovščini v izbrani barvi. Vsak kos je trden in stabilen ter bo enako lep tudi po dolgih letih uporabe. Za vsak kupljen kos imate garancijo. Trudimo se, da so naše stranke zadovoljne in brez skrbi.

 

Prepričani smo, da boste pri nas našli ustrezen izdelek, ki vam bo pričaral pravo vzdušje. Ustvarite občutek razkošja na vašem domu z lepimi kovinskimi posteljami in poskrbite za trajno lepoto vašega vrta s kovinskim vrtnim pohištvom.

 

Naš prodajni program ponuja tako klasične kot bolj moderne oblike za sodobno oblikovano notranjost Kovinski posteljni okvirji prinašajo nekaj posebnega v vsako spalnico. Z dodatkom patine (zlata, zelena, srebrna, bakrena) bo vaša postelja dobila unikaten starinski izgled.

Vsi izdelki so zaščiteni proti rjavenju in prašno barvani, tako, da zdrži vse vremenske razmere.

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x