Vrhunsko kovinsko pohištvo

Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj je piškotek?

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran.  Piškotki ne omogočajo nikakršnega dostopa do vašega računalnika in sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, razen če nam te podatke posredujete sami, na primer preko spletnega obrazca.


Nastavitve uporabnika

Če piškotkov ne želite prejemati, jih lahko izklopite v vašem brskalniku. Piškotke, ki so se namestili z obiskom strani, lahko tudi kadarkoli odstranite iz svojega brskalnika. Do navodil za odstranitev piškotkov z vašega brskalnika lahko dostopate preko spodnjih povezav:

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sl

Mozila Firefox: https://support.mozilla.org/sl/kb/kako-zbrisati-piskote

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/sl-si/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-10

Opera (angleščina): http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Safari (angleščina): http://www.wikihow.com/Delete-Cookies-Using-the-Safari-Web-Browser

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x