Prenovljena sedežna garnitura Klasik

Letos smo začeli s prenovo sedežne garniture Klasik. Izdelana je na najsodobnejših strojih in finiširana z roko varilskega mojstra.

Poleg razvoja novih izdelkov, kot je Retro stol, je v teku prenova starih modelov kovinskega pohištva. Eleganca, trajnost in udobje ostajajo ključnega pomena in ohranil se bo tudi naš edinstven stil. 

Spremenili pa se bodo detajli, predvsem zaradi prilagoditve novim načinom izdelave. Obenem pa bomo izdelke prilagodili tudi za posebna naročila, kot so postelje nestandardne širine ali dolžine  ali mize s specialnimi miznimi ploščami.

Prenovljena garnitura je iz nerjavečega jekla in tako popolnoma varna pred rjavenjem. Stara garnitura je iz jekla na katerega je nanesena zaščita. V primeru poškodbe plasti barve in zaščite pride jeklo v neposreden stik z vodo in vlago in tam se lahko pojavi rja. V primeru nerjavečega jekla te skrbi ni in obenem je bolj trdno.

Poleg materiala smo garnituro prilagodili tudi enostavnejši montaži. Sedaj je tudi največji element, trosed, iz zgolj petih sestavnih delov in za montažo potrebujete 10 minut. 

Pri obliki smo ohranili klasični masivni stil, z umikom dekorativnih elementov pa smo poenostavili dizajn in jo približali sodobnim kovinskim sedežnim garnituram. V izbrani barvi jo tako lahko vključite v različne ambiente.


Za dodatne informacije pokličite na 05 90 99 750 ali pišite na info@metaldesign.si!