Naj bo Valentinovo darilo večno!

Ob prazniku zaljubljencev sebi in svoji izbrani polovici podarite nakaj trajnega!

V našem podjetju vam ponujamo kovinske postelje, ki niso zgolj nujen kos pohištva temveč tudi eleganten dodatek v vsaki spalnici in pametna naložba, ki traja celo življenje.

Naše kovinske postelje lahko prilagodimo vašim specifičnim željam. Izbirate lahko med med enojnimi, francoskimi in zakonskimi posteljami. Ponujamo široko paleto barv in celo izdelke v barvi po vaši želji.

Za navdušence sodobnih modelov so priljubljeni beli posteljni okvirji. Taka je naša postelja Trea, ki je odličen primer sodobnega oblikovanja in kakovostne izdelave.

Druga oblika, ki izredno lepo izgleda v svetli barvi je postelja Zala. Ta je veliko bolj tradicionalne oblike z elegantno navzven ukrivljeno vzglavno in vznožno stranico in s tankimi navpičnimi letvicami.

Za največje romantike pa smo poskrbeli s posteljo Pepelka. V pravi kombinaciji le ta tudi najbolj turobno spalnico spremeni v oazo miru in ljubezni.

Vse naše kovinske postelje so na voljo v različnih velikostih, prilagodimo pa vam lahko tudi višino in dolžino. Poleg tega lahko pri nas naročite letvasti pod. Na kovinsko posteljo Metal design pa lahko položite tudi kakršnokoli ležišče iz pene ali vzmetnico standardne mere. Vse naše kovinske postelje so tudi popolnoma tihe, zato vam zagotavljamo, da vas med spanjem ne bo motilo škripanje.

Ovekovečite svojo ljubezen z nepozabnim in uporabnim darilom, naročite kovinsko posteljo Metal design!