Vrhunsko kovinsko pohištvo

Vrhunske kovinske mize za jedilnico

Izberite kovinsko mizo za svojo jedilnico. Ponujamo vam veliko možnosti glede dimenzije in oblike (okrogla, kvadratna ali pravokotna). Pri miznih ploščah jedilne mize lahko izbirate med tistimi z navadnim steklom, unikatnim litim steklom, pločevino oz. drugo površino po vaši želji.
Miza ne potrebuje vzdrževanja. Uporabljate jo lahko v jedilnici ali zunaj na terasi.

 

Ekskluzivna paleta miz iz kovanega železa


V Metal designu že več kot dve desetletji izdelujemo kakovostno pohištvo iz kovanega železa. Naše mize so še posebej vsestranske. Izbirate lahko med različnimi modeli, oblikami, velikostmi ter materiali, ki se zlijejo z vašo opremo elegantnega sodobnega sloga ali klasiko v stilu toskanskih in francoskih vil.

 

V naši ponudbi najdete veliko različnih miz. Obrnite se na nas in dogovorili se bomo o podrobnostih vaše idealne mize. Preberite si, kako naše jedilne mize naredijo vaš dom edinstven.


Tehnološko napredna proizvodnja


Vsaka miza iz kovanega železa je izdelana s sodobno tehnologijo, ki zagotovja vrhunsko kakovost in vzdržljivost. Kot večina današnjega kovinskega pohištva so tudi naše mize izdelane iz jekla, kar jim zagotavlja robustnost in trajnost, zato imajo več let garancije (3, 5 ali 7 let, odvisno od modela in zaščite). Poleg tega ima veliko jedilnih miz iz našega programa ročno izdelane detajle. To pomeni, da boste dobili najboljše iz moderne proizvodnje združeno s tradicijo rokodelske umetnosti − ročno izdelani okraski.

 

Prilagodljivost


Mizo iz kovanega železa lahko prilagodimo vašim željam. Izberete lahko  barve iz naše barvne sheme, za bolj starinski izgled lahko izberete patine v bronasti, zlati, srebrni ali zeleni barvi. Na voljo so tudi različne velikosti miz, da se bo vaš izbor najbolje prilegal vašemu jedilnemu prostoru. Kaj pa oblika? Iščete okroglo, ovalno, kvadratno ali pravokotno mizoPoleg izbire podnožja vam ponujamo tudi širok izbor materialov za vaše mizne plošče. Izbirate lahko med ploščami iz kaljenega stekla ali pločevine. Je pa še ena možnost. Pri nas lahko naročite samo podnožje mize, na katero si montirate poljubno mizno ploščo. 


Pokličite nas in skupaj bomo izbrali najboljšo možnost za vas!

 

Nastavljive nogice - končno miza, ki se ne maje


Vse naše mize imajo nastavljive nogice, da so vedno v popolnem ravnovesju. Večina tal, še posebej zunaj, ni gladkih in ljudje o tem ob nakupu niti ne razmišljamo. V Metal designu smo bili na to pozorni in smo v noge miz vgradili mehanizem, s katerim jih popolnoma uravnotežimo. Lahko ste pomirjeni, tudi če je miza na neravnih tleh, se vaša kava ne bo polila.

 

Notranja ali zunanja uporaba


Naše kovane mize so primerne tako za uporabo v notranjosti stanovanja ali zunaj na vrtu in terasi. Popolnoma so zaščitene pred vremenskimi vplivi in pred rjavenjem. Mizo lahko uporabljate na vrtu, zimskem vrtu, terasi ali v jedilnici. Pohištvo je prašno barvano s poliestrsko barvo, kar doda trdnost in odpornost na vremenske razmere ter udarce.

 

Prihranite denar z novo in trpežno mizo iz kovanega železa


Vse mize, stole in ostale izdelke izdelujemo sami. Kupite jih neposredno od proizvajalca.

 

Ujemanje pohištva


Sledite povezavam na naši spletni strani in si oglejte ponudbo našega pohištva iz kovanega železa. Izbirate lahko med stoli, raznimi dodatki in že pripravljenimi garniturami, ki so na voljo na našem oddelku vrtnega pohištva. 

 

Za vse dodatne informacije nas pokličite na +386 (0)5 364 36 60 ali pišite na elektronsko pošto info@metaldesign.si in pomagali vam bomo izbrati popolno mizo iz kovanega železa za vaš prostor.

 

Preberite mnenja naših strank...

Metal Design uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno in boljšo uporabo strani. Več informacij in nastavitve piškotkov najdete na povezavi.
x